ARRANGØRER

MærkBYEN

MærkBYEN

MærkBYEN er med som arrangør af årets festival. MærkBYEN står for hele det store Creative Construction projekt der kommer til at indgå i årets festival.

Læs mere om MærkBYEN

Musikforeningen Stoneass

Musikforeningen Stoneass

Musikforeningen Stoneass har gennem alle år været motoren bag DISPLAY FESTIVAL. Foreningen er drevet af dedikerede mennesker der 100% frivilligt vil give en festival til Horsens.
Kulisselageret - musikkens frontkæmpere

Kulisselageret - musikkens frontkæmpere

Kulisselageret har støttet op om DISPLAY fra starten og har i alle årene fungeret som faglig sparringspartner, hvor musikstedet har delt ud af såvel ekspertise som de mange erfaringer musikstedet har.

 

Læs mere om Kulisselageret

FÆNGSLET

FÆNGSLET

FÆNGSLET har dannet rammen om DISPLAY de sidste 4 år og bidrager hvert år med ide udveksling, sparring og ikke mindst en unik lokation.

 

Besøg hjemmesiden

SAMARBEJDSPARTNERE

Fængselsmuseet

Fængselsmuseet

For andet år i streg bidrager Fængselsmuseet med nye dimensioner til festivalgæstens oplevelse. I 2015 kan man bl.a. opleve pop-up udstillinger og fortællinger, hvor museet sætter spot på, hvordan frihedsberøvelse og fængselsophold påvirker identiteten.
Horsens Kommune

Horsens Kommune

En af vores helt store supporters er uden tvivl Horsens kommune som bakker op om ideen om at skabe en kreativ Horsens-festival. Kommunen yder støtte til DISPLAY både i form af faglig sparring og økonomisk støtte.

 

Læs mere om Horsens kommune

VIA UNIVERSITY COLLEGE

VIA UNIVERSITY COLLEGE

For andet år i streg er VIA University College stolt over at kunne bidrage med økonomisk støtte til DISPLAY-festivalen, og styrke det kulturelle liv i Horsens. VIA University College uddanner blandt andet fremtidens ingeniører, designere, lærere, pædagoger og sygeplejersker.

 

Besøg hjemmesiden

SPONSORER

Aarhus 2017

Aarhus 2017

Creative Construction projektet skabes med midler fra Aarhus 2017 puljen.
SUPEREGO

SUPEREGO

SUPEREGO har investeret mandetimer i at udvikle nyt navn, visuel identitet og nye kommunikative udtryk til DISPLAY Festival, som 2015 år skiftede navn fra Stoneass Festival.

 

Læs mere om SUPEREGOs arbejde

FONDE

STATENS KUNSTFOND

STATENS KUNSTFOND

STATENS KUNSTFOND bidrager med støtte til betaling af musikken til DISPLAY FESTIVALEN.
Østjysk Vækstbånd

Østjysk Vækstbånd

For andet år i streg støtter Østjysk Vækstbånd op om DISPLAY Festival.

Den kulturpolitiske vision i Kulturregion Østjysk Vækstbånd er ”Den levende kulturby”. Det overordnede mål er således at skabe interessante byer, der summer af kulturel aktivitet og æstetiske oplevelser for alle borgere i regionen.

Læs mere om Østjysk Vækstbånd