OM DISPLAY FESTIVAL

DISPLAY er en musikfestival i Horsens, som hvert år bringer de nyeste tendenser inden for musik og kreativitet til publikum.

 

Siden 2008 har DISPLAY kombineret musik, gode sommer vibes og kolde drinks med en kreativ atmosfære, som forvandler FÆNGSLET i Horsens til årets fedeste festival-oplevelse. DISPLAY har fokus på hvad der er tidssvarende, trendsættende og nytænkende.

 

NAVNESKIFTE

Siden påbegyndelsen af festivalen i 2008 har festivalen været under kontinuerlig udvikling. I takt med udviklingen har festivalen rykket sig fra at være et lokalt musikevent til en kulturel begivenhed med stor betydning og potentiale for det kulturelle rum i Horsens. Som en naturlig del af overgangen har festivalens identitet ændret sig og derved har man besluttet at relancere festivalen med et nyt navn. Derved hedder det tidligere Stoneass Festival nu DISPLAY.

 

ARRANGØRER pr. 2017

Musikforeningen Stoneass har gennem en årrække præsenteret Display Festival på FÆNGSLET hvert år i sensommeren, og er i 2017 gået sammen med hhv. byens spillested, KulisseLageret, og Horsens Kommunes Kulturafdelings indsats for levende byliv, Mærk Byen, om årets festival, med yderligere sparring fra både FÆNGSLET og VIA University College, samt støtte fra Europæisk Kulturhovedstad 2017.