En god festival er ikke kun for øjne og ører. Udover fadøl vil din gane i år kunne nyde godt af flere forskellige slags street food.

LêLê – Vietnamesisk Streetfood

LêLê har cementeret sit navn på dansk grund indenfor det vietnamesiske køkken. Vi er derfor superglade for at kunne præsentere LêLês Foodtruck på Display Festival, hvor du vil kunne spise dig igennem vietnamesiske specialiteter som bl.a. sprøde wontons, salater og Bánh mì.

Det Visionære Køkken

Det Visionære Køkken er et lokalt madspils-projekt båret af frivillige ildsjæle. Budskabet bag organisationen er klar – der skal sættes fokus på madspild både nationalt og internationalt. Det Visionære Køkken modtager brugbar frugt, grønsager og andre madvarer, der har nået deres ”bedst-før dato” fra flere butikker og bagere.

Under Display Festival vil Det Visionære Køkken omdanne disse overskudsvarer til lækre varme, søde og salte vafler med forskellig toppings, og servere kaffe/the, friske smoothies og juices.

Kom forbi, snup en vaffel og hjælp planeten!

Kesar

Til hverdag sørger de for at Grønnegade dufter fortrinligt af Indisk mad. I år stiller de med en foodtruck og massevis af indiske retter på DISPLAY.