PROGRAM 2017

I år er der endnu engang lagt i ovnen til en gennemført fed musikoplevelse, når DISPLAYs stærke lineup af nye og veletablerede danske musiknavne skruer op for volumen til dette års festival. Hvert år byder DISPLAYLISTERNE på et varieret musikprogram hvor du kan opleve lige fra house til pop til elektronisk musik og hip hop, og giver dig derved mulighed for at opleve musik fra forskellige verdener.

DISPLAY LISTEN 2017

WHOMADEWHO

Vi er stolte over at vi for første gange nogensinde kan præsenterer whomadewho i Horsens. Det bliver den vildeste fest.

Store scene kl. 22:30

SAVEUS

Saveus med producer, sanger og sangskriver Martin Hedegaard i front bliver et af DISPLAY 2017 absolutte højdepunkter.

Store scene kl. 20:30

SOLEIMA

Med en baggrund i flødeklinikken der tidligere har stået på DISPLAYS scene får vi i år besøg af Soleima.

Store scene kl. 19.00

MONO MONO + GWÆNNO

Vejlensiske Mono Mono og lokale Gwænno går på scenen med en koncert specielt sammensat til DISPLAY.

Store scene kl. 17.30

BALKAN BASTERDS

Lad dig rive med af de insisterende rytmer fra balkan området når Balkan Basterds indtager scenen. I foråret spillede de på årets SPOT festival, hvor de virkelig fyrede en fest af.

FREDERIK TYGESEN TRIO

Vi starter hårdt ud fra store scene med en omgang 60’er-psykedelia fra Frederik Tygesen Trio. Det er beskidt garage-lyd, som giver musikken et råt og kraftfuldt udtryk. Trommer og bas dundrer derudad, og Tygesen flænser lydbilledet med sine intense guitar-angreb.

FACADEN

FACADEN deltog i dette års Rock The Region, og beviste i den sammenhæng at han i den grad er værdige (…og istand) til at banke en fest op på dette års DISPLAY.

DISPLAYLISTE 2016

 • Klumpen og raske penge

  Klumpen og raske penge

  Gruppen har haft stor succes med deres live optrædende, som bl.a. har bragt dem en pris som ``Årets Danske Livenavn`` og har gjort, at de i 2014 kunne indtage orange scene på Roskilde Festival.

  Besøg hjemmesiden
 • Phlake

  Phlake

  Ud af det blå har Phlake, bestående af producer Jonathan Elkær og forsanger Mads Bo, sparket døren ind med deres mix af R&B og hiphop, og placeret sig solidt på dansk musiks landkort og hitlister.

  Besøg hjemmesiden
 • For Akia

  For Akia

  Disco grunge med gode sommervibes.. Det kan du opleve på dette års festival, når For Akia optræder på DISPLAY Festival d. 3. september.

  Besøg hjemmesiden
 • Gwænno

  Gwænno

  Med lokale Gwænno på programmet, inviterer DISPLAY ligeledes publikum ind i ”et univers af filterløse joints, kærlighed og weekendvenner”.

  Besøg hjemmesiden
 • Nayoubi

  Nayoubi

  Nayoubi er elektronisk rnb, som lægger vægt på bas, beat og sjæl. Et parløb mellem barndomsvennerne, Tobias Sebastian Hillgaard og Naja Johanne Brandt.

  Besøg hjemmesiden
 • DJ

  DJ's

  Til DISPLAY Festival sørger lokale DJs fra Horsens for, at der er aldrig er stille på pladsen. I 2016 kunne du opleve DJ Kent og SkandyAndy.

  Besøg hjemmesiden

DISPLAYLISTE 2015

 • Folkeklubben

  Folkeklubben

  Folkeklubben er popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i.

  Besøg hjemmesiden
 • Wangel

  Wangel

  Råstoffet for projektet er Peter Wangels eget begivenhedsrige liv, der har budt på lidt hvert, og som sætter sit præg på både musik- og tekstuniverset. Der skiftes mellem det skrøbelige og længselsfulde til det promiskuøse og storslåede.

  Besøg hjemmesiden
 • Tomas Barfod

  Tomas Barfod

  Hans evner som DJ har taget ham rundt i verden , hvor han har spillet legendariske spillesteder ligesom Fabric ( London) , Panorama Bar ( Berlin) , Bar 25 ( Berlin) , Goa (Rom) , Social Club ( Paris) , Echoplex ( LA ) .

  Besøg hjemmesiden
 • The Minds of 99

  The Minds of 99

  The Minds of 99 er et dansk post-punk band, dannet i 2012. Bandet vandt DRs Karrierekanonen i 2013 og har siden opnået en førsteplads på Det Elektriske Barometer og var P3s Uundgåelige i februar 2014.

  Besøg hjemmesiden
 • Sjakket

  Sjakket

  En multikulturel olfert af cumbia, balkan og tør boombab.

  Besøg hjemmesiden
 • DJ Skandy Andy

  DJ Skandy Andy

  Lokale DJ SkandyAndy elsker dyb bas og funky toner. Han er oprindeligt fra England og etablerede sig selv på den lokale tekno scene i de sene 90'er. Efter en lang pause er han nu vendt tilbage, hvor fokus ligger på at mixe house, dub og dum & bass.

  Følg mig på facebook

DISPLAYLISTE 2014

 • Turboweekend

  Turboweekend

  Turboweekend er et dansk synthesizer rockband, dannet i 2006 af de tre barndomsvenner Martin Øhlers Petersen, Silas Bjerregaard og Morten Køie.

  Besøg hjemmesiden
 • Mendoza

  Mendoza

  It's mostly about self control

  Følg mig på facebook
 • Lowrider Betty

  Lowrider Betty

  Fem gutter, et øvelokale og en fælles ambition om at redifinere lyden af et rock band. Så simpelt er det!

  Besøg hjemmesiden
 • Tarani

  Tarani

  Tarani er to ordentlige bønder, med planen om at blive en del af den danske musikbranche.

  Følg os på facebook
 • Højt Plan

  Højt Plan

  Højt Plan er et hip-hop crew fra Horsens og på den korte tid de har eksisteret, har de allerede gjort sig godt bemærket på den Midtjyske musik scene.

  Følg os på facebook
 • DJ Noakei

  DJ Noakei

  Psych rock n roll fra 60'erne og frem til i dag. Vinyler er mediet, og det alt overvejende formål er fortsat kærligheden til musikken og det at dele denne

 • DJ Raggamuffinman

  DJ Raggamuffinman

  Deep funky house/ Disco.

 • DJ Ashoya

  DJ Ashoya

  Helt ny på den DJ scenen, men gør sig allerede populær med sine groovy og cool stil .

DISPLAYLISTE 2013

 • Troels Abrahamsen

  Troels Abrahamsen

  Abrahamsen har siden 2004 været frontfigur i rockbandet VETO. Troels Abrahamsen er som producer kendt under navnet SuperTroels og udgav i 2007 sit første soloprojekt med titlen I Know That You Know.

  Besøg hjemmesiden
 • Flødeklinikken

  Flødeklinikken

  Med en poppet men besjælet tilgang til sangskrivning har rapgruppen lavet et helstøbt album, hvor sangerinde Sarah Mariegaards stemme overstråler forårssolen.

  Følg os på facebook
 • Mud Shark

  Mud Shark

  I Mud Shark bliver punkens rå og fandenivoldske attitude, sluttressernes cool og tilbagelænede vibes og popverdenens forunderlige harmoniske univers kogt ned til ét stramt udtryk.

  Følg os på facebook

DISPLAYLISTE 2012

 • The Eclectic Moniker

  The Eclectic Moniker

  En bølge af calypso, afropop og verdensmusik skyllede kærligt ind over Danmark udgav deres første album i 2013.

  Besøg hjemmesiden
 • The Sexican

  The Sexican

  Når The Sexican spiller op, er du inviteret med til en skøn blanding af rock-guitar, mexicanske mariachi rytmer og stemninger fra fjerne hjørner af verden. Her genkender man både balkan, klezmer og orientalske lyde.

  Besøg Hjemmesiden
 • Lou Francis

  Lou Francis

  Lou Francis alias Martin Sahlertz bevæger sig i den elektroniske musikgenre.

  Følg mig på facebook